Latest Movie :
Home » » A MURIT actorul Paul Walker. Vedeta din seria "The Fast and The Furious” avea 40 de ani - FOTO, VIDEO

A MURIT actorul Paul Walker. Vedeta din seria "The Fast and The Furious” avea 40 de ani - FOTO, VIDEO

{[['']]}
Actorul Paul Walker, devenit celebru graţie rolurilor din seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit în urma unui accident de maşină.










Anunţul a fost făcut, sâmbătă, pe pagina pagina oficială de Facebook a actorului de către echipa acestuia, informează BBC. Potrivit mesajului postat, Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten al actorului. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles. Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.


Paul Walker video inainte de accident


Anuntul facut pe pagina de facebook


"Trebuie sa confirmam cu durere in suflet ca Paul Walker a incetat din viata astazi, intr-un tragic accident de masina, in timp ce participa la evenimentul de caritate organizat de asociatia Reach Out Worldwide. Era pasager in masina unui prieten, alaturi de care a murit. Suntem... impietriti si indurerati peste masura de aceasta veste", se arata pe pagina de Facebook a actorului."


Colaboratorii lui Paul Walker au reacţionat repede după ce s-a răspândit ştirea morţii sale. Vin Diesel a scris pe Instagram: "Frate, o să-mi lipseşti imens. Nu am cuvinte. Raiul are un nou înger acum. Odihneşte-te în pace". Ludacris a scris: "Spiritul tău umil a ieşit în evidenţă de la început, oricând ne-ai binecuvântat cu prezenţa ta a însemnat mult". Tyrese Gibson: "Şocat şi întristat să aud de Paul Walker. L-am întâlnit de mai multe ori de-a lungul anilor. Mereu muncitor şi întotdeauna bun la suflet. Rugăciuni..." Seth Green, Roland Emmerich, Adam Shankman, Michael Chiklis, Zoe Saldana şi Olivia Wilde, nume de la Hollywood cu care Walker a colaborat de-a lungul anilor, au scris şi ei pe reţelele de socializare cât de întristaţi sunt de decesul prematur al actorului.

@Update

TMZ face o dezvaluire incredibila! Trupul lui Paul Walker era ars atat de rau incat medicul legist va avea nevoie de fisa lui medicala pentru a-l indentifica pe el si pe prietenul sau, Roger Rodas, cel care conducea masina. Trupurile celor doi sunt in acest moment imposibil de identificat, medicul legist asteptand sa ii poata identifica dupa amprenta dentara
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Filme online gratis subtitrate in romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger